Nya prylar är ju så roligt!!!!



Ja i dag fick jag mitt efterlänktade paket^^ Det innehöll en liten flip cover till min mobil som skyddar displayen från repor. Ja inget specielt men ändå så roligt när man e nöjd över en vara:) Lite dyr dock men det fyller sin funktion.

jag tycker det e skit snygg medans Anna tyckte det var skit fult... ha ha ja tur att smaken är som baken ;)

Har även slagit på stort och ansträngde mig med matlagningen idag... det blev den goda tacogrytan som man inte ätit på väldigt länge, blev dock lite stark men vad fan starkt e gott.
Så nu är man i någon slags matpsykos och jag känner mig helt slut och jätte trött, men inte får Therese sova, ska strax skvätta i lite hårfärg så utväxten försvinner tills valborg^^

Tjo!

Skrattatack!!!!



Ja min dag har varit lugn och stilla tills bara för några minuter sedan... satt i stillan ro och googlade lite, då jag ser att det finns en sån där översättar grej som översätter engelska sidor till ex svenska eller vad man nu vill....
märkte att den översatte helt okej, då slog det mig hmmmm.... kanske ska prova och se hur den översätter min blogg. När jag nu börjar läsa min blogg på engelska inser jag att den inte har haft det lätt med att översätta... Jag börjar asgarva och tårarna bara sprutar, antingen e jag väldigt övertrött och galet lätt road idag, men skrattade så jag vek mig dubbel... Jag ringer min vän Hanna Flodin och skickar henne länken varpå hon brister ut i ett gapflabb!!!
Ja jävlar vad vi skrattade... så nu vill jag dela med mig av min blogg på engelska

Min blogg på Engelska XD

hoppas ni får ett gott skratt ni med..... varför inte prova och översätta er egna blogg.. kan ju bli hur kul som hellst XD

Nej Nu blir det mat!!!!! nom nom



Glad Påsk

Den här helgen blev inte riktigt som man tänkt sig, var planerat att bli en riktig kalashelg... men icke då.
Torsdag blev det ju lite kalas iaf, Jessica och jag bestämde oss för att ha en drinkblandar kväll med ost och kex, blev lyckad och mycket rolig, men under kvällens gång kände jag att jag blev sämmre och sämmre och det var inte av alkoholen ;)
Fredag morgon vaknade jag med förkylning, attans bananer, men trodde det skulle ge med sig lite inför kvällen, men inte det heller, fick feber och hosta så det var bara att stanna hemma och bädda ner sig i soffan för att glo på tv.

Lördag var det påskmat hos kära mor, febern var på topp så man var ju inte alltför pigg heller. men man fick klämma i sig några panodil och försöka sitt bästa^^ sen på kvällen hängde jag me Anna ut på sunne för att kika på folk, men var hemma vid halv ett för då hade febern kommit tillbaka.

Idag blir det nog också att bädda ner sig i soffan idag med och se på film, ska även försöka ta mig en sväng till ica och handla lite snask, för det e jag fan värd^^


Nu blir det att läsa lite bok^^ Stephenie Meyer "ljudet av ditt hjärta" bok tre i Twilight serien :) böckerne är såååååå mycket bättre än filmerna.



RSS 2.0