SJUK!!!


Ja så var man sjuk då... men det börjar bli bättre iaf så förhoppningsvis så e man på G på lördag :D
Det e så typiskt att man ska bli sjuk när man äntligen fått sig en praktikplats som man trivs på, men men nästa vecka då e jag tillbaka ^^.
Natten var givande, fick sova någon timma iaf.. men vaknade 511 gånger av andnöd eftersom näsan var igen täppt med snor, slemm och dyligt, så roligt..... inte!!!

Imorn bär det av till Hagforce och äta god midsommar mat med Farmor, Pappa m.fl. Hoppas Hoppas Hoppas att det inte blir regn... eller ja lite sol och uppehåll iaf... men e det midsommar så e det, då ska här regnas för glatta livet.. hällst ska man kunna simma hem efter festens bravader och man känner sig allmänt som en sur, blöt råtta. men det e ju tur att midsommar håller sina traditioner då vet man iaf vad som väntar en. och man blir inte besviken om det mot all förmodan skulle bli lite solglimmtar^^

nej nu ska jag springa i väg till toan och sno papper eftersom näshelvetet vägra sluta rinna!!! Så jävla störande man kan snyta sig hundra gånger men likt förbannat så rinner det ännu mer än vad det gjorde innan..
Fy fan för förkylning!!!!!RSS 2.0